Välkommen med!

 

För att bli medlem ska du
1) skicka in en medlemsansökan (se nedan)
2) betala medlemsavgiften!

Varje ordinarie medlem betalar en medlemsavgift. Om du genom antagningsprov blir antagen till någon av de aktiva grupperna AKT eller IMP betalar du en anslutningsavgift utöver medlemsavgiften. 
 

Spelår 2023-24

Medlemsavgift 10 euro

Anslutningsavgift till AKT 20 euro per termin
Anslutningsavgift till IMP 20 euro per termin


Studentteaterns bankkonto: IBAN: FI14 4055 0010 2405 92 (Aktia Bank)

IMPs bankkonto: IBAN: FI26 4055 0010 2406 67 (Aktia Bank)

 

Välkommen att bli stödjande medlem genom att betala in valfri summa till Studentteaterns konto. Fyll även i formuläret här under.

 


 

En ordinarie medlem har rätt att delta i föreningsmöten och rösta. Dessutom får ordinarie medlemmen delta i våra evenemang, får rabatterade biljettpriser och ett gott gäng att hänga med. Det händer också bakom kulisserna på Studentteatern - teaterbesök, föreningsevenemang, workshoppar, diskussionkvällar... ! Eller vill du göra kostym, scenografi, mask, marknadsföring, producentskap, ljud-och ljus, skriva manus? Kom med!

En ordinarie medlem i AKT eller IMP har samma rättigheter och skyldigheter som en ordinarie medlem. Dessutom får den antagna till AKT möjlighet att regelbundet arbeta med en skådespelargrupp under ledning av en professionell regissör. Den antagna till IMP får utvecklas i en kärngrupp av improvisatörer och delta i övningar, föreställningar, workshops och även festivaler med dessa.

En hedersmedlem blir vald av föreningens styrelse. Hedersmedlemmen är en person som visat föreningens strävanden stort intresse.

En stödjande medlem är en god vän till föreningen. Den stödjande medlemmen är välkommen på våra publika evenemang. Den stödjande medlemmen har inte rösträtt i föreningen. 

Bli medlem!

Fyll i formuläret och tryck på Skicka längst ner på sidan. Då du ser TACK! på en ny sida, har din ansökan om medlemskap skickats till Studentteatern.

OBS! Du är inte medlem förrän du också betalat medlemsavgiften. Vi skickar en faktura då vi mottagit din ansökan om medlemskap, men du kan också genast betala in avgiften till föreningens konto.
Jag är över 16 år
Vänligen kryssa i:
Jag har intresse av att engagera mig i
I rutan "Övrigt" får du gärna fylla i dina specialkunskaper, om du vill bidra med något speciellt i föreningen, tips&trix, eller annat.
Vänligen fyll i
Var fick du reda på Studentteatern?
Skriv siffran 4 med bokstäver:

AKT

IMP

IMP